Hozzávalók
125 g füstölt pisztrángfilé (más füstölt hallal is ki lehet próbálni)
120 g philadelphia állagú sajtkrém vagy 80 g túró 40 g tejföl keveréke
fél citrom héja és leve (leve is elég, ha a gyorsaság a lényeg)
snidling vagy újhagyma
kapor
só, bors
A pisztrángfilét villával összetörjük, a krémsajttal vagy túró-tejföl keverékével összekeverjük és rúdmixerrel pürésítjük. Majd hozzákeverjük a felkarikázott újhagymát (vagy snidlinget), apróra vágott kaprot, a citrom héját és levét. Sóval, borssal ízesítjük és máris kész a krém. Rögtön fogyasztható, de hűtőben töltött rövid idő után szilárdabb állagúvá válik és nedves kanállal saláta tetejére galuskává formázható.
125 g füstölt pisztrángfilé (más füstölt hallal is ki lehet próbálni)
120 g philadelphia állagú sajtkrém vagy 80 g túró 40 g tejföl keveréke
fél citrom héja és leve (leve is elég, ha a gyorsaság a lényeg)
snidling vagy újhagyma
kapor
só, bors
A pisztrángfilét villával összetörjük, a krémsajttal vagy túró-tejföl keverékével összekeverjük és rúdmixerrel pürésítjük. Majd hozzákeverjük a felkarikázott újhagymát (vagy snidlinget), apróra vágott kaprot, a citrom héját és levét. Sóval, borssal ízesítjük és máris kész a krém. Rögtön fogyasztható, de hűtőben töltött rövid idő után szilárdabb állagúvá válik és nedves kanállal saláta tetejére galuskává formázható.
szia!
VálaszTörléshol vettel pisztrangot?
koszonom!
moha es safrany